<<

Ουτ εντ Αμπούτ

Γεια σας και καλώς ήλθατε στο kolderson-net. Είμαι ο Χρήστος, υποστηρίζω σταθερά το κρύο και τον Αληθινό Χειμώνα (TM), και για δεκαετίες τώρα μυστηριωδώς καταφέρνω να επιβιώνω πατώντας πλήκτρα.

Σχετικά πρόσφατα απέκτησα το ρόλο του Technical Writer στην Cleura, και πριν απ’ αυτό έπαιζα στη SUSE ως Senior QA Engineer (για κάποιο λόγο προσπέρασα το Junior κι έγινα από την αρχή Senior).

Πριν από τη SUSE συστηνόμουν ως ο εκδότης του deltaHacker. Το deltaHacker ήταν ένα περιοδικό περί ethical hacking, το οποίο ενώ ξεκίνησε καλά κι έδειχνε να προχωρά καλύτερα, κάποια στιγμή σκόνταψε (το περιγράφω πολύ ευγενικά) και δεν κατάφερε να πάει πολύ μακριά.

Η εκδοτική μου περιπέτεια με το deltaHacker ξεκίνησε μάλλον φυσιολογικά, αφού για πολλά χρόνια πριν διασκέδαζα με την τεχνική αρθρογραφία — κυρίως στο περιοδικό RAM και δευτερευόντως σε άλλα, όπως το Discovery & Science και το totalXAKER (ο πρόγονος του deltaHacker).

Εδώ, σήμερα, γράφω για ό,τι μου κεντρίζει το ενδιαφέρον και με διασκεδάζει και με απασχολεί, σε βαθμό να παραμελώ αληθινές δουλειές με πολύ συγκεκριμένες προθεσμίες.

Επικοινωνία;

Πολύ ευχαρίστως, αν κι όποτε θέλετε, να λέμε μία ή δύο κουβέντες, σχεδόν για όποιο θέμα θέλετε. Προς το παρόν προτιμώ κι ενθαρρύνω την επικοινωνία κυρίως μέσω Session.

0566f412458582b49109877b1b962c8edb8bef967a7e4d4c72535b7015d231024b

Βέβαια υπάρχει και το twitter (@subZraw), καθώς και το παλιό καλό email.

kris [στο] kolderson [τελεία] net

Αμπούτ;!

Είναι η γνωστή πρόθεση, αλλά λίγο διαφορετικά. Έχει πλάκα, νομίζουμε κάποιοι (OK, τουλάχιστον ένας), ειδικά όταν ακούς ή αρχίζεις να λες (χωρίς καμία προειδοποίηση) “ουτ εντ αμπούτ”, “αρούντ δε παρκ”, “παρήγγειλες από το αμπούτ γιού;” και τέτοια.